Retourneren


Standaard producten uit de webshop retourneren

Je hebt als particulier het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

De kosten voor retour van het thuisadres naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten zijn afhankelijk van de prijzen van de gekozen vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zul je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mauds Enschede retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@maudsleuksenmeuks.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retournering n.a.v. een klacht

In het geval van klachten, verwijzen wij je door naar onze Garantie & Klachten pagina.

Retouradres & Retourformulier

Vul voordat je de producten retourneert ons retourformulier in. Dan kunnen we jouw retour zo snel en goed mogelijk afwikkelen. Dit ingevulde formulier mag je ons mailen, maar mag ook meeverzonden worden. Mocht je het niet meezenden, laat dan wel in je retour duidelijk wat gegevens van jezelf achter (bestelnummer/naam/etc) zodat we weten van wie de retour komt!

De producten die je wenst te retourneren kunnen verzonden worden naar onderstaand adres (géén bezoekadres!).

Haaksbergerstraat 369, 7545 GK Enschede


Meld hier jouw retour aan