Verzending & Levering


Verzendwijze van jouw bestelling(en) per post

Plaats je een bestelling via onze website, dan kom je tijdens het bestelproces vanzelf de verzendkosten tegen. Afhankelijk van het gewicht en de afmeting wordt je pakketje verzonden in een brievenbusdoosje of een groter pakket. Dit wordt automatisch berekend. 

Ook als het slechts om een kleine bestelling gaat, maken we gebruik van doosjes. Simpelweg om het feit dat de kans op beschadiging van de (papieren) producten hierdoor het minst is. En het is natuurlijk de bedoeling dat jouw bestelling jou in de best mogelijke staat bereikt! 

Verzendkosten
Pakketpost 4,95

Bezorging van jouw bestelling(en)

Kies jij voor bezorgen? Bij bezorging in Enschede (met een straal van 5km eromheen) is bezorgen gratis. Bezorgen buiten de regio kan ook. Daar rekenen wij echter wel bezorgkosten voor. Welke dat zijn zie je tijdens het afrekenen van je bestelling.


Levering van jouw bestelling(en)

Alle producten die besteld worden in de webshop worden binnen 2 werkdagen met Track&Trace verzonden. Dit betekent dat je je bestelling meestal binnen 2-4 dagen in huis hebt. Met uitzondering van de drukkere periodes rondom de feestdagen natuurlijk.

Omdat we bij Mauds afhankelijk zijn van de vervoerders kunnen we nooit 100% garanderen dat jouw pakketje je binnen de gestelde tijd bereikt. Wat we wél kunnen beloven is dat wij er in ieder geval alles aan doen!

Vragen over jouw bestelling(en)?

Heb je een vraag? Wellicht vind je het antwoord op de pagina met meestgestelde vragen. Zo niet, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!