• GRATIS verzending van alle sieraden
  • Verzending binnen 2 werkdagen
  • Bij besteding van 50,- of meer GEEN verzendkosten

Alles in Jewellery


Ringen, armbandjes en kettingen

Mooie, unieke sieraden die ook nog eens heel betaalbaar zijn shop je bij Mauds! Ga voor een setje earcandy in Ibiza Style, of kies een subtiel gevlochten ringetje.

Wat je ook kiest, wij zorgen dat jouw sieraden top verpakt worden en jou in de beste staat bereiken!

Sieraden voor elk budget

Bij Mauds vind je sieraden van eigen merk, maar ook van andere merken zoals Chic le Freak en Lots4All. Bij ons slaag je met elk budget. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij kan genieten van de mooiste jewellery! Jij blij, wij blij!

Elk sieraad ingepakt als cadeautje

Ja, je leest het goed! Wij pakken elk sieraad standaard in als cadeautje. Zomaar, omdat het altijd leuk is om cadeautjes te ontvangen! Bestel jij jouw sieraden voor iemand anders? Ook geen probleem. Geef tijdens het bestelproces aan waar wij jouw ring, armband, of ketting naartoe mogen sturen!

Gratis verzending!

Voor al onze sieraden geldt; gratis verzending! Waar wacht je nog op, shop jouw earcandy, stainless steel of goldplated ringen en andere jewellery snel in onze webshop en wij gaan je bestelling meteen voor je in orde maken! 


Deel jouw aankoop op Social Media en maak kans op shoptegoed!

Tof dat je bij ons shopt! We zouden het helemaal super vinden als je jouw aankopen op social media deelt! 

Tag ons account (@maudsenschede) of mention ons met de hashtag #maudsenschede en wie weet ontvang jij deze maand 10,- shoptegoed van ons!