• GRATIS verzending van alle sieraden
  • Verzending binnen 2 werkdagen
  • Bij besteding van 50,- of meer GEEN verzendkosten

Zakelijke Opties


Zakelijke mogelijkheden met Mauds Enschede

Samenwerken met Mauds

Lijkt het jou leuk om in welke vorm dan ook, met ons samen te werken? Super! Dat lijkt ons namelijk ook een hartstikke goed plan!

Mogelijkheden voor jouw bedrijf

Wij bieden meerdere opties als het gaat om het aangaan van een samenwerking. Het kan gaan om een eenmalige samenwerking, maar ook om langduriger partnerschap. Kies meteen voor een van onderstaande opties, of stuur ons gewoon een berichtje. Dan kunnen we contact hebben over alle mogelijkheden!


Check hieronder alle zakelijke mogelijkheden

Kerstpakketten (of pakketten voor andere feestdagen)

Laat ons jouw Kerstpakketten samenstellen!

Ga eens voor een écht leuk kerstpakket! Zo eentje waar je werknemers en collega's nog lang over napraten! Of schenk ze allemaal een fijne tegoedbon zodat ze zelf kunnen shoppen in onze conceptstore!

Wij denken graag met je mee en verzorgen daarnaast alles voor je!

Contact over deze mogelijkheid? Dat gaat het snelst via whatsapp of per mail!

Privé Shopping Momenten

Zowel op locatie als op ons eigen adres is het mogelijk om privé shopping momenten te organiseren. Meer info hierover kunnen we je geven als je ons even een berichtje stuurt!

Relatiegeschenken

Verras jouw collega's of zakenpartners met een fantastisch pakket!

Welke reden je ook hebt, een cadeau voor een ander is altijd een goed idee! Laten we samen kijken waar jouw wensen liggen en wat de mogelijkheden zijn. 

Binnen elk budget vinden wij passende oplossingen en aanbiedingen. Het is mogelijk om eenmalig gebruik te maken van onze zakelijke diensten, maar ook om een structurele overeenkomst aan te gaan.

Styling van jouw etalage/balie/hal/ruimtes

Heb jij een plek in je kantoor, winkel, praktijk of bedrijf waar wel wat sfeer aan toegevoegd kan worden?

Dan ben je bij Mauds helemaal goed. Wij lenen onze interieurs items namelijk ook graag uit om jouw kale (of saaie) ruimtes mee op te fleuren. 

Misschien heb je al helder wat er bij je ontbreekt, maar wellicht kan je daar ook wel wat advies bij gebruiken. In beide gevallen kan je bij ons terecht. Wij (re-) stylen graag jouw loze ruimtes en zorgen voor een instant 'gezellig' gevoel!Denk je dat dit ook interessant is voor anderen? Deel deze pagina dan! Vinden we leuk!